Hvem er vi?

Tømrer- og snedkerfirma Ib Pedersen er en moderne virksomhed med veluddannede medarbejdere. Vi tilbyder stort set alt indenfor tømrer og snedkeropgaver – også specialopgaver og rådgivning.

Hos Tømrer- og snedkerfirma Ib Pedersen har vi mange års erfaring indenfor tømrer- og snedkerfaget. Det gælder både i forbindelse med nybyggeri og renoveringsopgaver samt snedkeri og specialordre.

Vi sætter en ære i at levere kvalitetshåndværk og forlader derfor aldrig en opgave, før den er løst til fuld tilfredshed og mere til.

Firmaet blev grundlagt i 2007 af Ib Pedersen, der i dag har over 30 års erfaring som både tømrer og snedker.

Din tømrer og snedker i Odense

Vi håndterer alle opgaver – store som små – med den største omhu og med fokus på god kvalitet til konkurrencedygtige priser.

Vores mange års erfaring garanterer tilfredshed blandt vores kunder. Ligesom vi altid overholder aftalte betingelser og leveringstider. Hvis I vælger os til jeres næste projekt, kan I føle jer trygge uanset om det er renovering eller nybyggeri.

Tømrer- og snedkerfirma Ib Pedersen tilbyder at løse en meget bred vifte af opgaver. Lige meget om I ønsker renovering eller nye døre, vinduer, tag, bad, sommerhus, tilbygning eller noget helt andet, så er vi klar til at hjælpe jer.

Har I andre ønsker eller brug for vejledning, er I altid velkomne til at kontakte os for rådgivning og et uforpligtende tilbud.

Eget snedkerværksted

Med vores eget snedkerværksted i Odense har vi altid mulighed for selv at fremstille ting. Det kan vi gøre efter jeres mål og ønsker, så det kommer til at passe perfekt ind i jeres hjem eller erhverv.

På snedkerværkstedet laver vi alt fra køkkener, trapper, radiatorskjulere, lister, døre, vinduer og meget mere efter specialmål. Vores snedkerværksted sikrer en god pris og kvalitet hver gang.

  •  Tømrer- og snedkeropgaver
  •  Over 30 års erfaring
  •  Ekspert i specialopgaver